Διαλέγεις περούκα για πρώτη φορά?


Η επιλογή της κατάλληλης περούκας φαίνεται να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, έχοντας να διαλέξει κάποιος ανάμεσα σε φυσική ή συνθετική τρίχα, σε μακρύ ή κοντό κούρεμα και στην κατάλληλη απόχρωση.

Το ιδανικότερο είναι να γίνει δοκιμή της περούκας και έτσι θα φανεί ξεκάθαρα το τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο τόσο σε μάκρος όσο σε κούρεμα και σε χρώμα.

Το πιο σημαντικό στην επιλογή της περούκας, ανεξάρτητα από το λόγο χρήσης της, είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα και τη μικρότερη δυνατή αλλαγή από την εικόνα που έχετε μέχρι τώρα. Και σκοπός μας είναι να πάμε όσο γίνεται πιο κοντά στη φυσική σας εικόνα.

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μαλλιών σας εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε άμεσα αυτό το αποτέλεσμα.

 

Φυσική τρίχα ή Συνθετική τρίχα?

Η επιλογή ανάμεσα σε φυσική ή συνθετική τρίχα είναι πιο υποκειμενική και έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινή χρήση και τη συνήθεια του κάθε ανθρώπου.

Αν για παράδειγμα, δεν αλλάζουμε συχνά τον τρόπο χτενίσματος και το χρώμα στα μαλλιά μας και γενικότερα προτιμούμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ μαλλιών, τότε θα είναι προτιμότερο να διαλέξουμε μια περούκα με συνθετική τρίχα η οποία διατηρεί τη φόρμα της μετά από κάθε λούσιμο και δε χάνει το χρώμα της. Θέλουμε να έχουμε ευκολία στην καθημερινότητά μας και έτσι με ένα μαλλί που θα διατηρεί το χτένισμα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα απαιτεί ελάχιστη περιποίηση, η επιλογή περούκας με συνθετική τρίχα θα είναι η καλύτερη απόφαση.

Εάν, από την άλλη, έχουμε συνηθίσει να αλλάζουμε συχνά το στυλ των μαλλιών μας τόσο σε χρώμα όσο και σε κούρεμα, τότε προτιμότερο θα είναι να διαλέξουμε μια φυσική περούκα στην οποία μπορούμε να επέμβουμε με μεγαλύτερη άνεση, σε σχέση με τη συνθετική περούκα, και να έχουμε κάθε φορά το στυλ που θέλουμε, σαφώς με προσοχή και χωρίς έντονες παρεμβάσεις γιατί και η φυσική τρίχα φθείρεται ακριβώς όπως τα δικά μας μαλλιά.

Η επιλογή της φυσικής περούκας συστήνεται συνήθως και σε περιπτώσεις χρόνιων παθήσεων ή σε περιπτώσεις που αργούν πολύ να βγουν νέα μαλλιά.

 

Μακρύ ή κοντό μαλλί και τι απόχρωση?

Αν είστε σταθερός τύπος στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών σας και δεν έχετε κάνει και πολλές αλλαγές μεχρι τώρα, τότε η καλύτερη επιλογή θα είναι να διαλέξετε περούκα που να ταιριάζει με το στυλ που έχετε μέχρι τώρα.

Αν είστε τύπος των αλλαγών και βρίσκεστε σε δίλλημα, τότε το ιδανικότερο θα είναι να επιλέξετε κούρεμα και χρώμα που είναι όσο πιο κοντά σε αυτό που έχετε συνηθίσει να έχετε τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο.

Το μυστικό για μια φυσική εμφάνιση και αρμονία στο πρόσωπο είναι το κούρεμα να δένει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και η απόχρωση της περούκας να δένει με το χρώμα των φρυδιών και του δέρματος.

Όπως και να σκέφτεστε το στυλ σας, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία κουρεμάτων και χρωμάτων αυτό που ταιριάζει στα δικά σας χαρακτηριστικά και στις δικές σας ανάγκες.

Σίγουρα μια δοκιμή θα σας πείσει!

 

Για εξυπηρέτηση ή όποια διευκρίνηση καλέστε μας στο 2310 840543