Φτιάχνουμε τις περούκες με βάση τις δικές σας ανάγκες


Με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο της περούκας και της προσθετικής μαλλιών είμαστε σε θέση να σας δώσουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Αναλαμβάνουμε ειδικές τροποποιήσεις για περιπτώσεις αραίωσης, αλωπεκίας, χημειοθεραπειών, εγκαυμάτων και ατυχημάτων.

Η προσαρμογή της περούκας είναι μια βασική διαδικασία έτσι ώστε να νιώθετε άνεση και ασφάλεια σε κάθε σας κίνηση.
Την περούκα μπορούμε να την προσαρμόσουμε με τα ειδικά λαστιχάκια τα οποία βρίσκονται στο πίσω μέρος της και με αυτά να ρυθμίσουμε το μέγεθός της άμεσα.
Επίσης, η περούκα μπορεί να σταθεροποιηθεί στο κεφάλι με ειδικές ταινίες, με κατάλληλη κόλλα και με ειδικά χτενάκια - clips.


Ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε την περούκα καθορίζει και τον τρόπο προσαρμογής της περούκας στο κεφάλι.

Για χρήση λόγο χημειοθεραπείας:
Η απώλεια των μαλλιών είναι μια από τις παρενέργειες κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών και ίσως είναι και η πιο δύσκολη.
Ο βασικότερος ρόλος της περούκας είναι να δώσει μια όμορφη και οικεία εικόνα και να τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας ή του άντρα που τη φοράει.  
Η απώλεια των μαλλιών κατά τις θεραπείες είναι σταδιακή αλλά έντονη, συνήθως μετά την πρώτη θεραπεία, και ακόμα και αν μείνουν κάποια μαλλιά, αυτά θα είναι αρκετά αδύναμα. Σε αυτή την περίπτωση, το ιδανικότερο είναι να κόψετε, όσο γίνεται πιο κοντά, τα μαλλιά σας και να βάλετε την περούκα απευθείας.
Η περούκα μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορα συστήματα, ανάλογα με το ποια αίσθηση θέλετε να έχετε εσείς.
Ο πιο εύκολος και πρακτικός τρόπος είναι να βάλετε την περούκα απευθείας,  χωρίς κανένα κολλητικό μέσο. Η κατασκευή της περούκας είναι με τέτοιο τρόπο φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ελαστικότητα και να εφαρμόζει σε όλα σχεδόν τα κεφάλια, χωρίς να γλιστράει. Φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθός της όπως εσείς το θέλετε από τα ελαστικά ζωνάκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος.
Αυτός ο τρόπος εφαρμογής σας δίνει τη δυνατότητα να βάζετε και να βγάζετε όποτε εσείς θέλετε την περούκα, καθώς επίσης μειώνεται σημαντικά και η φυσική φθορά της περούκας.
Εάν θέλετε να έχετε απόλυτη σιγουριά και δε θέλετε να βγάζετε καθόλου την περούκα, τότε μπορούμε να εφαρμόσουμε διάφορα συστήματα κόλλησης, όπως ειδικές ταινίες και ειδική κόλλα (link), τα οποία μονιμοποιούν την τοποθέτηση της περούκας και δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.
 
Για χρήση λόγο αλωπεκίας:
Στην αλωπεκία η απώλεια των μαλλιών είναι καθολική και διαρκεί για ένα μεγάλο διάστημα ή και μόνιμα. Η περούκα μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο κεφάλι και να ρυθμιστεί το μέγεθος από το ειδικά ζωνάκια, έτσι ώστε να μπορείτε να τη βάζετε και να τη βγάζετε όποτε θέλετε.  Ή μπορεί  να γίνει η εφαρμογή της με ειδικά συστήματα κόλλησης, όπως με ειδικές ταινίες και ειδικές κόλλες, παραμένοντας έτσι μόνιμα σταθερά στο κεφάλι.

Για χρήση καλλωπισμού:
Πολλές γυναίκες επιλέγουν την περούκα ως μια εύκολη και γρήγορη λύση όταν θέλουν να είναι άμεσα περιποιημένες και χτενισμένες. Με δύο κινήσεις έχετε ένα φρεσκοβαμμένο και καλοχτενισμένο μαλλί. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ξεκουράζετε τα μαλλιά σας από τις συνεχόμενες βαφές και τα φορμαρίσματα τα οποία και τα ταλαιπωρούν σε μεγάλο βαθμό.
Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον χρειάζεται, μπορούμε να προσαρμόσουμε στην περούκα ειδικά χτενάκια - clips (link) με τα οποία σταθεροποιείται η περούκα 100% στο κεφάλι σας.

 

Για όποια πληροφορία χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας
Καλέστε μας στο:  2310 840543
Email: info@peroukesantigoni.gr
Facebook: @peroukesantigoni